Jakob Carlsson går till Team Clan

Jakob Carlsson går till Team Clan

I veckan blev det klart att Jakob Carlsson lämnar Team Gamleby för att spela i elitserieklubben Team Clan.
Jakob som precis avslutat sin bästa säsong hittills har under våren haft en hel del att fundera över med två elitserieklubbar som jagat honom, en av dom Team Clan som han precis tackat ja till. När jag pratade med Jakob under fredagen så hade han blandade känslor över beslutet, av flera anledningar.

– Som spelare var det inget svårt beslut att skriva på för Clan för det känns som att det är nu eller aldrig det ska ske, men personligen så känns det som jag sviker Team Gamleby för jag har ju ändå varit med sedan klubben startades upp 2008.

Jakob Carlsson.

På lördag är det klubbmästerskap, sista gången vi spelar ihop under samma klubbnamn. Men någon gråtfest där alla tar ett förväl blir det väl inte, eller hur Jakob?

– Haha nej det hoppas jag inte, jag kommer fortfarande vara i Gamleby bowlinghall minst lika mycket som idag, jag har ju även en klotshop att ta hand om. Jag kommer att träna med Clan en gång i veckan sedan blir jag ju borta i helgerna när det är seriespel på schemat.

Jakob Carlsson.

För oss i Team Gamleby så är det självklart en stor förlust att vår bästa spelare lämnar oss men vi gläds ändå av att Jakob tar steget för han har verkligen potential att bli en av Sveriges bästa bowlingspelare.

Team Gamleby BC önskar dig all lycka och framgång i Team Clan BK! Kör hårt!

Publicerat & skrivet av: Andreas Nilsson.
Datum: 2015-05-23.

 

Leave a Comment

(required)

(required)